Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ha a helyzet úgy kívánja...Ipari megoldások Planet hálózati eszközökkel.

Ha a helyzet úgy kívánja...Ipari megoldások Planet hálózati eszközökkel.

A piaci igényeket követve, megkezdtük a Planet ipari hálózati eszközök forgalmazását. Így mostantól raktárról elérhetőek azok az ipari kivitelű Ethernet és PoE switch-ek, amelyekkel megnövelhetjük a kültéri, mostoha körülmények között üzemeltetett IP alapú kamerás vagy egyéb hálózati rendszereink megbízhatóságát.

A többféle portszámmal elérhető hagyományos 10/100Mbps és Gigabit Ethernet switchek mellett, a PoE és PoE+ szabványú tápellátást biztosító eszközök is megtalálhatóak az ipari kivitelű kínálatban.

Közös tulajdonságuk, a DIN sínre szerelhető kompakt méretű készülékház és a külső tápegységről történő, akár redundáns megtáplálás.
A széles, -40 ~ +75 fok közötti  működtetési tartomány teszi lehetővé, hogy az adatátviteli hálózat, mint a kamerás megfigyelő rendszerek lelke, egész évben folyamatosan üzemelhessen.

Az ipari megoldások egyik legújabb, az ún. Flat-type - lapos kivitelű switch-ek. Ezek lehetőséget biztosítanak a kiemelkedő kivitelezési minőségre a valóban kis méretű helyeken is.

A részletes terméktulajdonságokért nyissa meg az egyedi termékoldalakat és használja az összehasonlítás funkciót.